Nyt voit ohjata valoja älypuhelimen

Spark Socket, uusi tuote on julkaistaan verkkosivuilla rahoituksen sivuston Kickstarter, joka on ainutlaatuinen rooli yrittää saada kiinni hyvin vanha tekniikka – hehkulamput – suhteellisen uusi teknologia – mobiilisovelluksia.

Kép forrása: (gigaom.com)

Laite on kierretty tavallinen lamppu, ja on säädettävä lamput (hehkulamppu, CFL, LED). Sitä voidaan käyttää enintään 100W kun ylöspäin sipulit (hehkulamppu), tai vaikka 60W-down (kattokruunut), ja se toimii minkä tahansa jännitteellä 85V ja 265V.

Spark Socket yhteyden internetiin Wi-Fi-yhteyden, joka on helppo täyttää noin 100-300 jalkaa (kuten älypuhelin) .Käyttäjä pois Spark Socket ilmainen mobiili sovelluksen hallita valot Android- / iOS älypuhelin, tabletti tai kotitietokoneen .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *