Kuinka jännittävää iOS 6?

iOS 6 pidetään yksi syy miksi paras käyttöjärjestelmä. Teen paikka itselleen tällaisessa kilpailluilla markkinoilla ei ole lasten leikkiä. Katsotaanpa katsomaan mielenkiintoisimmista ominaisuuksista IOS kuudes

Kuva Kurssikehitys

Yksi ihaillut piirteitä IOS 6 on yhteinen kuva purot, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia ystävien peräkkäin iCloud.Menettely on melko yksinkertainen. Käyttäjät yksinkertaisesti valita valokuvat jakaa napauttamalla Share-painiketta ja valitse vastaanottajat.IOS 6 käsittelee loput.Albumit Shared Photo Stream heittää peruuttaa valokuvat muille iOS 6 laitteista. Nämä albumit pidetään ylihinnoiteltuja Apple TV tai Internetissä. Lisäksi käyttäjät myös yhtyi tietyn kuvan tämän toiminnon kautta.

Facebook

Integrointi Facebook IOS on koko jako on helpompaa kuin koskaan. Voit jakaa valokuvia Facebookiin suoraan kamerasta tai valokuvia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus lähettää sijainti suoraan kartalla. Syntymäpäivät ja tapahtumat näyttää kalenterin ja yhteystiedot Facebook-ystävien integroitu puhelinluettelosta.

Vastakirja

Tämä uusi sovellus Apple on helppo tapa tallentaa kaikki kulkee vain yhdessä paikassa. Voit pitää liput, maihinnousukortit, elokuvaliput, kaupan luottokortin sovelluksia, kuten Starbucks, jne., Ja järjestää ne kätevästi. Ja kun tulet paikkaan kun haluat ajaa tallennetun, iOS havaita ja ponnahdustekstinä providesprofessional tunkeutuminen näytön.Parasta suljettu, kortit elää, NE Jos käy pölyä kun olet lentokentällä, vastakirja päivitys, muuttaa tai peruuttaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *