IOS 8: Mitä voimme odottaa?

Äskettäinen julkaisu iOS 7.1.1, voimme vihdoin ja väistämättä on myönnettävä, että Apple on seitsemäs iterointia mobiilialusta ei enää huomion keskipiste. Jokainen vika ja kaatumiskorjauksia, UX hienosäädön ja muita parannuksia iOS 7 on nyt varjostaa huhuja tulevaisuuden iOS 8, joka on tarkoitus toteuttaa tässä tapauksessa aiemmin esitetty WWDC 2014.

Se ei ole niin paljon resonanssi Saat iOS 8 ja IOS keskustelu oli seitsemäs Todennäköisesti sama iOS 7 sovelluksia ja muutamia parannuksia siihen, ellei Apple on muutamia yllätyksiä hihassaan. Kuitenkin kaikki muutokset, parannukset ja uusia ominaisuuksia kerätä enemmän varoja tällaisten huhuja jo jonkin aikaa noin lähtöisin Apple, joista suurin on 9to5Mac. Tässä haluamme olla huhu ratsia.

saniteettipaperiteollisuus

Huhu on kaikkein epävirallinen, terveys kirja on jopa ehdottanut kuvake (samanlainen kuin PBS), ja edelleen enemmän, sanotaan olevan täydellinen kosketus älypuhelimeen, ja mahdolliset iWatch. Kuten lähes kaikki Apple, se on lähes täydellinen hoitohenkilökunnan assistentti: paino, ruokavalio, kaloreita, syke, nesteytys, verenkuva, verensokeri, tilan valvonnan ja paljon muuta.

Yhdessä M7 liikkeen co-prosessori Applen uusimmat laitteet, on järkevää, koska seuraava looginen askel. Jos joskus täytyy nähdä iWatch vuosi, näemme, että iOS 8 Sametime.Teollisuuden täytyy pitää silmällä terveyteen kirjan Health & Fitness sovellukset kukkia, ja niiden omistajat, tuleeko pelivastusta oletuksena. Toisaalta, se on myös arvokas integrointi uuden sukupolven lääketieteellisiä sovelluksia.

kartat

Native Apple karttoja, vaikka joskus se kulki, sitä pidetään edelleen rikkomisesta. Sittemmin Apple on puhunut karttoja paremmin ja paremmin ajan myötä. Vuonna 2013 Apple osti useita yrityksiä inventaarion (esim BroadMap Source, HopStop) ja IOS lahjoja 8 teho tyypillisten julkisen liikenteen väyliä / reittivaihtoehtoja, se oli yksi syistä ihmiset muuttivat takaisin, kun Google Maps Apple on tullut oletuksena.

Toinen huhu, että ominaisuus sisäilman kartoitettiin myös kysyy. Älä unohda CarPlay, joka on varmasti vaatia Apple Maps kauhea (ja ylihintainen mitä se ei tue Wi-Fi sijasta kaapeli). On myös täysin mahdollista päivityksiä näyttää tietoja paikoista ja paikoissa, kuten ravintoloita, baareja, jne.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *