Android  mobile hakemus kehitys

Android on tullut tarve suurin osa älypuhelimien käyttäjille tänään, koska useimmat niistä ovat yleensä yksi tai useampi niistä kodeissaan.Android sovelluksia on nyt osa ylellisyyttä, koska jokainen kerros suosio tunkeutunut yhteiskunnassa.Versiot ovat kasvattaneet suosiotaan ja uskottavuutta. Android App Development hyödyllistä kehittää mobiilisovelluksia alustan. Out of nykyinen sato mobiilialustoille, Android on voittaa.

 

Android on erittäin helppo toteuttaa, koska se on avoin luonne.SDK tai Software Development Kit ja kehitystyötä välittömästi ja sovelluskehittäjien aloittaa hakemus voidaan tehdä nopeammin. Google esittelee Android tuote ja Open Handset Alliance ryhmään.

Platform on käyttöjärjestelmä (OS), middleware, sovellusten, ja tärkeimmät Development Kit, joka on suhteellisen helppo käyttää.SDK avulla kehittäjät voivat rakentaa tehokkaita API ja työkaluja, jotka ovat välttämättömiä innovatiivisten apps.Sovellukset sitten vapaasti levittää Internetissä, ja Play Store.

Eräät tärkeimmistä eduista Android OS:

Linux-pohjainen Android, joka auttaa helposti rikkaiden kehitysympäristöön eri perustoiminnot mobiililaitteille

Alusta mahdollistaa keräämistä ja saatavuutta nopean datan tarkkaa tietoa data.
Kehitys sykli lyhenee merkittävästi, koska helppokäyttöisyys ja taito-set tarvitaan.
Kehitystyökalut ovat käteviä, ja kaikki ongelmat voivat olla hyödyllisiä foorumeilla Internetissä asiantuntija kehittäjien ja ammattilaisia.

Määrä Android laitteiden paljon, joten mahdollisuus kehittää sovelluksia on loputon, ja kaikki versiot laitteen.
Koska Android on avoimen lähdekoodin, monet valmistajat haluavat käyttää alustan lisäominaisuuksia edistää tarjontaansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *