American lentoyhtiöt lisää reaaliaikaisen seurannan pussin

Äskettäin American Airlines lisäsi tapa asiakkaille seurata tavaratilaan. American Airlines avulla asiakkaat voivat käyttää vapaasti reaaliaikaista seurantatyökalua matkatavarat matkatavaran. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat, jotka ovat American Airlines pystyy määrittämään, missä laukkua, meillä on lähtöselvitystiskillä ja karuselli pickup.

Jokainen, joka käyttää American Airlines löytävät tämän palvelun hyödyllinen, erityisesti niille, jotka etsivät paketteja, jotka eivät ole saapuneet määränpäähän. Mukaan Chicago Tribune, American Airlines (www.bravofly.hu/repulojegy/olcso/new_york_ny) asiakkaat tietävät heti, jos matkatavarat ei ole oikea väline, ja sinun ei tarvitse odotella pitkään matkatavaroiden selvittää, jos matkatavarat saapuu. Asiakkaat tietävät, onko heidän matkatavarat lähetettiin jonnekin muualle, ja he voivat saada apua kadonneen pussi osasto tarvittaessa.

Laura Nedbal, tiedottaja American Airlines, sanoi tämä on jotain, että American Airlines asiakkaat halunnut jo pitkään. Nedbal lisäsi, että American Airlines oli innoissaan nähdä uuden työkalun käytettävissään.
Nedbal sanoi, että American Airlines voi käyttää paketin seurantatietoja, mutta aiemmin se oli vain sisäiseen käyttöön.

Ihmiset, jotka haluavat lentää American Airlines pystyy mennä verkkosivuilla ja klikkaa ”track pussin” -linkkiä. American Airlines kysyy sukunimi ja record locator numero tai pussi-tag. American Airlines ja lastaus ja purku lentokoneiden ja tiedot takaisin kuusi pussia skannaus kosketuspisteet, kuten kassakoneet.

American Airlines on myös seuranta ominaisuus on käytettävissä mobiiliversion verkkosivuillaan. Kuitenkin jo nyt, seuranta laite ei ole käytettävissä American Airlines mobiilisovelluksen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *